Technische vragen: slovakheating@gmail.com
Showroom: 0515 33 80 92

 

 

Hout cv winkel

Wie zijn wij?
Even voorstellen wij zijn Anton en Jana, ik (Anton) ben in 2003 met Attack en Atmos hout cv ketels en houtvergassers begonnen verkoop en installeren doordat ik altijd in Tsjechië en Slowakije kwam voor inkoop ben ik in 2008 naar Slowakije verhuist en vanuit Slowakije naar Nederland gaan verkopen. In 2011 is Jana ook mee gaan helpen met al het administratieve werk. Wij zijn dus een Slowaakse onderneming, die in Nederland opereert dit betekend dat u van ons ook een Slowaakse factuur ontvangt. U heeft uiteraard wel de standaard 2 jaar fabrieksgarantie en de 5 jaar coulance garantie op de ketel, mits u voldoet aan de juiste warmte loop regeling / minimale buffer.

Showroom
Eind 2016 hebben wij vanwege drukte en de vraag naar showroom een samenwerking met Jelco van Keukenadviesaanhuis.nl gestart. Sinds 4 maart 2017 is deze showroom officieel geopend. In de showroom kunt u ons producten bekijken en ook in werking zien. Wij hebben hier meerdere ketels volledig werkend en brandend aangesloten. Daarnaast hebben wij hier ook nog een aantal niet aangesloten ketels staan welke u kunt bekijken / bestellen.

Omdat de ketels bij ons compleet werkend te bezichtigen zijn, krijgt u ook gelijk een goed beeld van de installatie compleet met buffertanks waar nodig. 
Hieronder vind u een promotiefilm van onze showroom.

Uiteraard kunnen wij u ook hier antwoord geven op al uw vragen. Om ervoor te zorgen dat wij u te woord kunnen staan is het voor ons prettig als u van te voren laat weten wanneer u langskomt. Neem contact met ons op en maak een afspraak of rij langs. Graag tot ziens in Wommels!

met vriendelijke groet,

B&B hout cv / Hout cv winkel
De Iisbaan 11e (iisbaan)
8731 DW Wommels

Sinds eind 2017 leveren wij ook pellets, voor meer informatie over pellets kunt u ons bereiken via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Naar boven